Kérdésed van?
Hívj: (20) 316 2502
  • Scalibor | Bolha - és Kullancs elleni nyakörv | 65 cm

Scalibor | Bolha - és Kullancs elleni nyakörv | 65 cm

  • 5.500 Ft
  • Nettó ár: 4.331 Ft
  • Cikkszám: Scalibor
  • Készletinfó: Készleten
+ -

A Scalibor Bolha és kullancs elleni nyakörv egy kiváló minőségű, hosszantartó hatású termék, kis- és közepes testű kutyák részére.

A Scalibor gyógyszeres nyakörv deltametrin hatóanyagának köszönhetően megbízható védelmet nyújt  kutyusod kullancsok és a lepkeszúnyogok  valamint a dalos szúnyog csípése ellen. Ugyanakkor kutyája védelmet élvez  a kullancsok és szúnyogok által terjesztett betegségekkel szemben, a babéziózis, ehrlichiózis, borreliózis, kullancs encephalitis, leismaniózis és dirofilarózis ellen.

A Scalibor felhelyezését követően a hatóanyag egyenletesen eloszlik a kutya bőrén. A parazitáknál már egy rövid ideig tartó kontaktust követően koordinációs zavar, majd bénulás lép fel, majd gyorsan elpusztulnak. Ezáltal megakadályozható a megtapadás és annak következményeként a kórokozók átvitele, valamint a kórokozók továbbvitele kezeletlen kutyákra és az emberre.

Mialatt a Scalibor gyógyszeres nyakörv a kutya parazitáit - kullancs, lepkeszúnyog, valamint dalos szúnyog (Culex pipiens pipiens) - biztonságosan elpusztítja, a kutya nagyon jól tolerálja a nyakörvet, ami úgy a kutya, mint az ember számára szagmentes. Kölyköknél a Scalibor gyógyszeres nyakörv már héthetes kortól alkalmazható, ugyanakkor vemhes és szoptató szukák is hordhatják. Ez a tény is amellett szól, hogy a kutyák nagyon jól tolerálják.

A kutyákat 5-6 hónapig védi kullancsoktól (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus), a csípőszúnyogok közül a dalos szúnyog (Culex pipens pipens) alfajaitól, pl. házi szúnyog (Culex pipens molestus) és a vérszívó lepkeszúnyogoktól (Phlebotomus perniciosus).

A Scalibor gyógyszeres nyakörv vízálló és a vízzel való esetenkénti érintkezés nem veszélyezteti a nyakörv hatékonyságát. Ugyanakkor a Scalibor gyógyszeres nyakörv fölhelyezését követő első öt napban - a hatóanyag a kutya bőrén történő gyors és egyenletes eloszlása érdekében - meg kell akadályozni, hogy a kutya fürödjön. Ugyanakkor a Scalibor gyógyszeres nyakörv hatékonyságát a vízzel való érintkezés nem csökkenti.

Használati utasítás: Használat előtt bontsd ki a hermetikusan záró csomagolásból. Helyezd az állat nyakára úgy, hogy két ujjad a nyakörv alá férjen. Csatold be a nyakörvet, majd a feleslegesen lelógó részt vágd le. A nyakörv folyamatos viselés mellett akár 5-6 hónapig védelmet nyújt a bolhák és kullancsok ellen.

Figyelmeztetés! Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén vedd le a nyakörvet az állatról. Használat után szappannal és bő vízzel kezet kell mosni. Ha szembe jut bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

   

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló